کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319380 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

انتشار مجدد بدافزار بانکداری زئوس

بد افزار

هکرها راه جدیدی را برای عبور از نرم افزارهای امنیتی و انتشار بدافزار زئوس پیدا کردند. زئوس یک برنامه مخرب شناخته شده ای است که اطلاعات بانکداری آنلاین را سرقت می کند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، شرکت امنیتی Malcovery Security، پس از آن که دریافت هیچ یک از ۵۰ برنامه امنیتی نتوانسته است این بدافزار را شناسایی نماید، به محققان امنیتی هشدار داد که بدافزار زئوس در قالب جدید خود در حال انتشار است.

گری وارنر، کارشناس ارشد شرکت Malcovery اظهار داشت: پیام هرزنامه حاوی یک فایل .zip است که در صورتی که باز شود حاوی برنامه کاربردی کوچکی به نام UPATRE می باشد. این فایل اجرایی یک فایل “.enc” رادانلود می کند و سپس این فایل رمزگشایی می شود.

فایل رمزگشایی شده در واقع یک فایل GameOver Zeus می باشد که گونه ای از بدافزار زئوس است. بدافزار زئوس اولین بار در سال ۲۰۰۶ شروع به فعالیت کرد و تا مدت ها برای سیستم های بانکداری مشکلاتی را بوجود آورد. کد منبع این بدافزار در سال ۲۰۱۱ افشا شد و مجرمان سایبری هم چنان از این بدافزار به اشکال مختلف استفاده می کنند تا بتوانند قربانیان خود را به دام اندازند.

شرکت امنیتی Malcovery به مدیران شبکه توصیه می کند تا لاگ های سیستم را بررسی نمایند تا اگر فایل .enc بر روی شبکه آن ها دانلود شده باشد نسبت به برطرف نمودن این خطر اقدام نمایند. این هرزنامه از طریق بات نت Cutwail توزیع می شود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 19255 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/11/17 تعداد مشاهده: 2040
سافت گذر